Fotografering af dit kæledyr

Jeg tilbyder fotografering af dit kæledyr. Vi aftaler, hvor billederne skal tages. Jeg kører fra Hvidovre, så der kan komme transportudgifter, hvis jeg skal køre længere end 20 km hver vej. Taksten for transport er 2 kr. pr/ km retur. Hvis der er betalingsbro eller – færge så tillægges omkostninger herfor. 

Alle billeder leveres som udgangspunkt med akkreditering “N´Peace Photo”.  Det er dog muligt at frikøbe billederne således, at du får dem helt uden akkreditering, og du kan gøre med billederne som du ønsker. Hvis de ikke er frikøbt tilhører ophavsretten N´Peace Photo, hvilket betyder at du ikke må ændre i den originale form, herunder beskære eller korrigere i billederne. Du må ikke fjerne akkrediteringen eller videresælge billederne. Hvis du vælger at vise dem i offentlig forum eller lignende skal de være som du modtog dem fra N´Peace Photo. 

Efter billederne er taget vil de blive optimeret, og du vil herefter modtage dem digitalt.  

N´Peace Photo forbeholder sig retten til at anvende alle billeder taget af N´Peace Photo til reklame, eget brug i billederegister, på facebook, Instagram og lignende uagtet om de er frikøbt eller ikke.

Hvis der er personer på billederne, aftales det mellem N´Peace Photo og dig i hvilket omfang N´Peace Photo vil bruge billederne. 

 

Priser:

10 billeder (op til 2 hunde) med akkreditering” N´Peace Photo” koster 500 kr.  Frikøb pr. billede 60 kr.  

 

Det vil være muligt at tilkøbe yderligere billeder efter aftale. Prisen herfor er 30 kr pr. billede. alm.

Hvis du ønsker en aftale om fotografering af dit kæledyr, så ring på tlf.  42670057 eller skriv en mail: kontakt@billighundeudstyr.dk