Handelsbetingelser

De viste priser gælder for bestillingstidspunktet, og BilligHundeudstyr kan uden varsel ændre priser på produkter.
Ved bestilling får køber en ordrebekræftelse på email. Der er mulighed for betaling med betalingskort. Varer sendes IKKE som efterkrav. Der er mulighed for at foretage betaling via Dankort – Dankort elektron- Visa- Mastercard hos BilligHundeudstyr.

Forventet leveringstid i webshoppen er 1 – 7 hverdage fra ordren er afgivet. Pengene bliver hævet fra kundens konto, når ordren er givet.

Billighundeudstyr vil kontakte kunden indenfor 24 timer, hvis den bestilte vare er er udsolgt og med en forventet leveringstid for den udsolgte vare.

Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusiv 25 % moms.

Visse varer skal bestilles hos leverandør, hvorfor der må påregnes ekstra ekspeditionstid. For disse varer vil det fremgå af teksten under den aktuelle vare.
Billighundeudstyr tager forbehold for varer, der fra leverandørens side er udsolgt eller udgået. Ligeledes tages der forbehold for fejloptælling af lagerbeholdningen således, at der må påregnes ekstra leveringstid.
 

Fragt

Alle ordrer sendes primært som pakkepost med GLS til en fast pris på 49 kr.  (danske adresser):

Ovenstående priser er inkl. moms og gælder kun for Danmark – BilligHundeudstyr sender kun varer til danske adresser.

Vær opmærksom på, at hverken BilligHundeudstyr eller GLS hæfter for tyveri efter aflevering. Pakker sendt til GLS pakkeshop, henligger i 10 dage, hvorefter de returneres til BilligHundeudstyr. Genfremsendelse af pakker sker for kundens regning.
 

Fortrydelsesret

BilligHundeudstyr tilbyder fuld 14 dages fortrydelsesret på varer såfremt, at varen er i samme stand som på købstidspunktet og med ubrudt emballage og hvis der er prisskilt skal dette være intakt og stadigvæk sidde på varen.

Varen skal returneres til BilligHundeudstyr senest 14 dage efter modtagelsen, og der skal informeres med en mail til kontakt@billighundeudstyr.dk med info om, at man ønsker at returnere varen og hvorfor. Sammen med varen fremsendes faktura for købet af varen til BilligHundeudstyr. Vælger kunden at benytte sin fortrydelsesret refunderes 100% af varens pris. Returneres varen, fordi den er defekt, så betaler BilligHundeudstyr for returforsendelsen og fremsendelsen af ny vare.

Der er ikke fortrydelsesret på specialdesignede varer og på varer med tryk eller brodering.

BilligHundeudstyr modtager ikke varer, der returneres på efterkrav eller sendes ufrankeret.

Returnerede varer refunderes 100% såfremt ovenstående efterkommes. Fragt/porto for fremsendelse og evt. fragt/porto for returnering refunderes ikke.

Har du betalt med kreditkort, kan vi rekreditere din konto direkte. Såfremt du har betalt med andet end Dankort, vil der blive fratrukket 2,5% i administrationsomkostninger som kreditkortudbyderne pålægger BilligHundeudstyr, og du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, før du har pengene retur.

Tilbudsvarer tages ikke retur og byttes ikke.

Varer kan sendes til:

BilligHundeudstyr.dk
Øde-Hastrup-Vej 67
4000 Roskilde
Denmark
CVR / VAT: DK31965802
 

Reklamation

BilligHundeudstyr yder ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber har kun mulighed for at opnå producentens garantier overfor køber. Endvidere henholder BilligHundeudstyr sig til købelovens 2 års reklamationsret fra modtagelsen på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader, eller slidtage, direkte eller inddirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb på varen. Ved reklamation skal der fremsendes en mail til kontakt@billighundeudstyr.dk. Mailen med reklamation og faktura for købet af varen sendes sammen med varen til BilligHundeudstyr.

Reklamation over mangler, fabrikations- og materialefejl på de leverede varer skal ske til BilligHundeudstyr hurtigst muligt efter køber har opdaget det. Dette skal være gjort inde rimelig tid, da køber ellers mister retten til at påråbe sig manglen.

Køber kan under reklamationen få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reparationer sendes til producenter med deraf forøgede behandlingstid (behandlingstid vil blive oplyst til køber for hver tilfælde).

Køber har kun mulighed for at klage over fejl, der viser sig indenfor 2 år efter, at man har modtaget varen. Ved køb af særlige varer vil købers reklamationsret være yderligere begrænset som følge af varens naturlige holdbarhed.
Køber bør være opmærksom på vaskeanvisningerne, idet reklamationsretten bortfalder, hvis vaskeanvisningerne ikke er fulgt, eller varen er vasket, så den er gået i stykker.

Al reklamation bortfalder, såfremt varen har lidt overlast eller der konstateres væske -, slag-, knæk-, bide- rive- eller fugtskader på varen.

Varen kan sendes til:

BilligHundeudstyr.dk
Øde-Hastrup-Vej 67
4000 Roskilde
Denmark
CVR / VAT: DK31965802
 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

BilligHundeudstyr linker til producenternes websites og BilligHundeudstyr kan således ikke drages til ansvar for indholdet af disse sider. Oplysninger om varerne hentet fra de linkede websites vil ikke indgå i beskrivelsen af varer i aftalen mellem BilligHundeudstyr og køber. BilligHundeudstyr er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold som ligger uden for BilligHundeudstyr.dk´s kontrol, som force majeure,  beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Personoplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse lagres, så BilligHundeudstyr kan sende ordre og har mulighed for at kontakte køber såfremt, det bliver nødvendigt i forbindelse med en handel. BilligHundeudstyr behandler købers data fortroligt og videregives ikke til andre.