Hvem står bag Billighundeudstyr

Kvalitet til billige penge – hvorfor betale mere?

Jeg har trænet hunde i næsten 20 år. I starten var det bare for sjov, men så blev jeg bidt af en gal hund og begyndte at stille op i konkurrencer i Dansk Politihundeforening (PH) med mine hunde.

Jeg har haft rottweilere og schæfere gennem mange år. Nu har jeg 2 hollandske hyrdehunde – en tæve, der hedder Billie og en hanhund, der hedder Benny – begge er mine konkurrencehunde. Jeg træner både IPO og PH med dem. Derudover har jeg en miniature bullterrier – en hanhund, der hedder Eddie – som blot er en sofakartoffel. Alle hundene er testhunde for det udstyr, som jeg sælger i min webshop.

Jeg har i gennem årene med hundetræning brugt oceaner af penge på hundelegetøj og udstyr. Enten var det mega billigt og i en latterlig kvalitet – og havde dermed en ganske kort levetid efter et besøg i mine hundes munde. Eller så var det super kvalitetslegetøj, der var ganske holdbart, men urimelig dyrt – for min pengepung i hvert fald.

Jeg besluttede mig derfor for at forhandle kvalitetshundelegetøj og sælge det til billige penge – deraf navnet ‘BilligHundeudstyr.dk’.

Vi bruger ikke penge på lækre forsendelseskasser, men genbruger dem som vi får andre varer i eller får af naboer mv. Ingen grund til at kunderne skal betale for andet end deres varer og fragt.

Jeg håber du og dine hunde vil få glæde af shoppen.

/ Laila, ejer af Billighundeudstyr.dk